Кар’єра у м. Луцьк

 

 

Наші вакансії:

 

Технолог кондитерського напрямку

Вимоги:

  • Досвід роботи технологом хлібобулочних та кондитерських виробів від 2 років;
  • Вища освіта, напрямку інженер-технолог харчового виробництва.
  • Знання технології виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів;
  • Знання законодавчих актів стосовно якості та безпечності продукції;
  • Знання стандартів, положень та інструкцій, що діють в хлібопекарській та кондитерській галузі;
  • Креативність (розробляти нові види кондитерської продукції власного виробництва), актуальність, знання трендів кондитерського виробництва

Функціональні обов’язки:

  • Впроваджує, вдосконалює організацію та оптимізовує технологічні процеси власного виробництва (кондитерсткого напрямку) ;
  • Готує пропозиції щодо розширення асортименту і поліпшення якості страв, що виробляються кондитерських виробів, впровадження нових видів продукції.
  • Організує оперативний контроль за раціональним використанням сировини, продуктів, додержанням правил технології виготовляння страв та виробів.
  • Розробляє, затверджує та впроваджує документи: технічні умови, технологічні інструкції, блок-схеми технологічних процесів, опис кінцевих продуктів, аналіз ризиків, лабораторні випробування, зразки продукції власного виробництва, тощо.
  • Здійснює розрахунок виробничих рецептур та визначення параметрів і режимів технологічного процесу;
  • Проводить пробні виробничі випічки на виробництві з метою контролю виконання встановлених та затверджених норм виходу готової продукції;
  • Контроль за дотриманням санітарних норм і правил і т.д.

 

Завідувач виробництва (продукти громадського харчування)

 

Функціональні обов'язки:

  • Організація і контроль роботи виробничих підрозділів;
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах виготовлення, оформлення та підготовки продукції до продажу;
  • Контроль якості продукції, що виробляється відповідно до державних норм і стандартів компанії;
  • Контроль представленості продукції власного виробництва на вітрині
  • Здійснення замовлення сировини для потреб власного виробництва
  • Контроль проведення промоакцій;
  • Участь у проведенні інвентаризацій;
  • Здійснення контролю списання та переміщення товарів та сировини;
  • Контроль складських залишків
  • Навчання, організація і контроль роботи персоналу.

 

Вимоги:

  • Вища / середня-спеціальна профільна освіта (технологія і організація громадського харчування)
  • Наявність успішного досвіду управління виробництвом (продукти харчування);.
  • Високорозвинені навики планування, організації та контролю.
  • Відмінні знання технологічних процесів харчового виробництва;
  • Володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача;
  • Досвід керівництва колективом, вміння організувати роботу команди.

 

Обвалювальник в супермаркет

Графік роботи 7/7( Конякіна,14 або проспект Грушевського,22)

Вимоги:

  • Чоловік, вік від 20 р.
  • знання розрубу туш;
  • Досвід роботи обвалювальником від 0.5 р.
  • Без медичних протипоказань;
  • Активність, уважність.
  • Наявність медичної книжки.

Обов’язки:

  • Обвалка м’яса (курка, свинина, яловичина);
  • Виготовлення м’ясних напівфабрикатів;
  • Контроль якості продукції;
  • Викладка м’ясної продукції на вітрину.

Касир в супермаркет

Пропонуємо Вам скористатися можливістю розпочати роботу та професійно зростати незалежно від освіти та досвіду. Навчаємо професії з "0"

ВІК 18+. Досвід роботи в торгівлі касир-продавець.Повна зайнятість.

Змінний графік роботи 3/3 (вихідні надаються за змінним графіком).

Адреси магазинів:

* проспект Грушевського,20(район залізничного вокзалу) — магазин працює до 23 години.

Обов’язки:

  • Обслуговування покупців на касовому вузлі;
  • Дотримання та виконання корпоративних стандартів.
  • Ми орієнтованіна кандидатів, які:

  • Є клієнтоорієнтовані;
  • Вміють працювати в команді;
  • Вміють проявляти активність та ініціативу в роботі.

Опідсобний робітник(вантажник)

Повна зайнятість! ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ РОБОТИ!

Вихідні надаються за змінним графіком.

Вимоги:

  • Чоловік, від 20 до 55 років
  • Фізично дужий;
  • Без медичних протипоказань до фізичних навантажень;
  • Відсутність судимості;
  • Без шкідливих звичок.
  • Пунктуальність, дисциплінованість.

 

Охоронник в супермаркет

ВІК 20+ Тільки ПОВНА зайнятість.

Змінний графік роботи (вихідні надаються за змінним графіком (3/3)

Нічних змін немає.

Детальніше про інші робочі питання- обговорюємо під час співбесіди.

Вимоги:

  • чоловік від 20 років;
  • Без медичних протипоказань (робота на ногах);
  • Без шкідливих звичок;
  • Відсутність судимості.

Функціональні обов’язки:

  • Забезпечення правопорядку в торговому залі;
  • Сприяння у вирішенні конфліктних ситуацій;
  • Попередження крадіжок матеріальних цінностей

Ми пропонуємо:

  • Офіційне працевлаштування;
  • Конкурентний рівень оплати праці;
  • Вчасна оплата праці(аванс+з/п);
  • Оплата лікарняних та відпустки;
  • Конкурентний рівень оплати праці;
  • Можливість професійного та кар'єрного росту.

 

Якщо Вас зацікавили наші вакансії, і Ви відповідаєте вимогам, будь ласка, надсилайте своє резюме з побажаннями щодо рівня заробітної плати. Термін розгляду резюме - 10 днів. Відсутність відповіді протягом двох тижнів означає, що, на жаль, ми не готові запропонувати Вам дану посаду. При цьому Ваше резюме буде збережено в нашій базі даних і якщо відповідна вакансія з'явиться в наступному, ми запропонуємо її Вам для розгляду.

Детальна інформація щодо актуальних вакансій: 
менеджер по персоналу  ПП"ТД"Салют"-  Наталія Георгіївна
050 404 63 25

 

 

Заповніть анкету
Дата народження:
Мобільний, домашній, робочий
Освіта
Рік вступу — рік закінчення
Школа, училище, технікум, факультет
Вказати ще один навчальний заклад
Досвід роботи

Вкажіть інформацію про вашу теперішню та дві останні роботи. Включіть роботу як за сумісництвом, так і тимчасову роботу, приватний бізнес.

Рік початку — рік закінчення
Фірма, компанія, офіс
Вказати ще одне місце роботи
Вибрати файл Файл не обрано... Файли формату *.doc, *.docx, *.txt, *.pdf
Всі поля обов‘язкові